Publicerades: Tis 28 dec 2021 02:0028 dec 2021 • 8 min
Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.Mer om programmet
Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.Mer om programmet
Publicerades: Tis 28 dec 2021 02:0028 dec 2021 • 8 min
Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.Mer om programmet
Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.Mer om programmet
Publicerades: Tis 28 dec 2021 02:0028 dec 2021 • 8 min
Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.Mer om programmet
Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.Mer om programmet