Bröderna Price är tillbaka med nya aptitretande maträtter. I detta pastaprogram, gör de de mest fantastiska äkta italienska pastarätterna som den eleganta pasta alla norma, den legendariska tortellinin och en oförskämt lockande typ av lasagne från Marche-regionen: vincisgrassi. Först ut är en sardisk fiskpasta; tripoline anchova modica atonata med ansjovis, tomat och brödsmulor. Del 1 av 6.Mer om programmet
Bröderna Price är tillbaka med nya aptitretande maträtter. I detta pastaprogram, gör de de mest fantastiska äkta italienska pastarätterna som den eleganta pasta alla norma, den legendariska tortellinin och en oförskämt lockande typ av lasagne från Marche-regionen: vincisgrassi. Först ut är en sardisk fiskpasta; tripoline anchova modica atonata med ansjovis, tomat och brödsmulor. Del 1 av 6.Mer om programmet
Det japanska köket är ett av världens mest uppskattade. Idag är sushin både vanlig och populär i Skandinavien. Japansk frukost liknar nästan en konstform och grillad kyckling är närmast en gastronomisk vetenskap. James och Adam visar knep och god kutym i det japanska köket. Och det går inte lugnt till när de båda bröderna sedan hoppar i kendodräkter. Del 2 av 6.Mer om programmet
Det japanska köket är ett av världens mest uppskattade. Idag är sushin både vanlig och populär i Skandinavien. Japansk frukost liknar nästan en konstform och grillad kyckling är närmast en gastronomisk vetenskap. James och Adam visar knep och god kutym i det japanska köket. Och det går inte lugnt till när de båda bröderna sedan hoppar i kendodräkter. Del 2 av 6.Mer om programmet
Bröderna Price kastar sig över att skapa en stor turkisk matfest med världens bästa street food: shawarma, lahmacun, sigara börek och såklart riktig turkisk kebab. Till sin hjälp får de matinfluencern Umut Sakarya som kommer på besök. Del 3 av 6.Mer om programmet
Bröderna Price kastar sig över att skapa en stor turkisk matfest med världens bästa street food: shawarma, lahmacun, sigara börek och såklart riktig turkisk kebab. Till sin hjälp får de matinfluencern Umut Sakarya som kommer på besök. Del 3 av 6.Mer om programmet
Ju snabbare desto bättre! Så är det ibland i alla kök. James och Adam bjuder var och en på sina egna versioner av geniala rätter som kan lagas på mindre än 10 minuter. Del 4 av 6.Mer om programmet
Ju snabbare desto bättre! Så är det ibland i alla kök. James och Adam bjuder var och en på sina egna versioner av geniala rätter som kan lagas på mindre än 10 minuter. Del 4 av 6.Mer om programmet
Det är något alldeles särskilt med nattamat. James och Adam bjuder in till måltid vid midnatt. Gästerna skall få krustader med skaldjursfyllning, vitello tonnato, päronpaj och den franska specialiteten ficelle picarde. Del 5 av 6.Mer om programmet
Det är något alldeles särskilt med nattamat. James och Adam bjuder in till måltid vid midnatt. Gästerna skall få krustader med skaldjursfyllning, vitello tonnato, päronpaj och den franska specialiteten ficelle picarde. Del 5 av 6.Mer om programmet
De matglada bröderna Adam och James reser tillbaka till 70-talet. På menyn står räkcoctails, ryggbiff och hasselbackspotatis. De skall även laga waldorfsallad och en riktigt gammeldags gräddkant med fruktsallad. Del 6 av 6.Mer om programmet
De matglada bröderna Adam och James reser tillbaka till 70-talet. På menyn står räkcoctails, ryggbiff och hasselbackspotatis. De skall även laga waldorfsallad och en riktigt gammeldags gräddkant med fruktsallad. Del 6 av 6.Mer om programmet